Vis HENSYN, ANSVAR og OMSORG

ELLEBÆKSKOLEN

Martin Stærmose den 29-05-2015
    Holstebro Kommunes kostpolitik
    Holstebro Kommune har netop ajouført kostpolitikken fra 2010. Kostrådene er bl.a. udvidet fra 8 til 10, ligesom der er mange gode anbefalinger i vedlagte kostpolitik for børn i 6 til 16-års alderen.

Kostpolitikken kan fremover også findes under Information.

Indtryk fra temaugen
    Se hvordan endnu en god temauge eksempelvis tog sig ud for 4. til 6. årgang ved at klikke på kameraet.
    Indtryk fra temaugen
    Se hvordan endnu en god temauge eksempelvis tog sig ud for 2. og 3. årgang ved at klikke på kameraet.
    Indtryk fra temaugen
    Se hvordan endnu en god temauge eksempelvis tog sig ud for 0. og 1. årgang ved at klikke på kameraet.
    Morgenkoncert v/ bl.a. 2. klasserne

Onsdag d. 3. juni kl. 8.00 - ca. 8.30 inviteres forældrene til vores 2. klasser til en morgenkoncert i skolens A-afdeling. Her vil Skoleorkestret spille 1 - 2 musikstykker, og desuden synger 2. klasserne Sebastians "Anemonesang" og skolens "PALS-sang" akkompagneret af Skoleorkesteret.

Lene Højgaard fra Musikskolen kommer og fortæller om Skoleorkesteret, og hvordan man evt. tilmelder sig.

Martin Stærmose den 21-05-2015
    Samarbejde med Musikskolen
    Ellebækskolen har et godt og frugtbart samarbejde med Musikskolen, som naturligvis fortsætter efter sommerferien.
    I vedhæftede brev kan man læse om det kommende skoleårs forskellige tilbud fra Musikskolen.
    Martin Stærmose den 12-03-2015
    Skolestart på Ellebækskolen

Førskolegruppen starter d. 1. maj
    Forældre orienteres i løbet af april og inviteres ligeledes til et fyraftensmøde, hvor der orienteres om dagligdagen i førskolegruppen m.m. Dette møde finder i slutningen af april. På mødet uddeles brugernavne og adgangskoder til forældreintra, hvor alt kommunikation mellem skole/SFH og hjem foregår.

0.klasse

Første skoledag er mandag d. 10. august 2015 kl. 8.00. Nærmere information udsendes via forældreintra.
    Skoledagene starter kl. 8.00 og slutter kl. 14.00. Forældre bestemmer, om barnet skal gå i SFH om eftermiddagen og evt. også før skoletid. Stort set alle elever fra 0. til og med 3. klasse går i SFH. I 4. klasse går fortsat mange elever i SFH. SFH-tilbuddet slutter med udgangen af 4. klasse. Dette orienteres forældre endvidere om, når barnet starter i førskolegruppen.

Vi glæder os til at atge imod mange nye elever - og vi ser frem til samarbejdet med mange nye forældre!
    Solveig Mogensen den 02-02-2015
    Faglig fordybelse fra uge 8 og frem til sommerferien.

På mellemtrinnet begynder en ny model for faglig fordybelse(lektiehjælp) fra uge 8. På vedhæftede bilag kan I læse, hvad det går ud på. Vil I gerne vide endnu mere, kan I fra i morgen orientere jer på Skoleporten under Undervisning/faglig fordybelse.

Mvh.
    Solveig Mogensen