Vis HENSYN, ANSVAR og OMSORG

ELLEBÆKSKOLEN

Linda Østergaard den 27-05-2016
    Så er afstemningen gået i gang til skolebestyrelsesvalget

HUSK at stemme!

Vejledning:
    - Forsiden af forældreIntra
    - Vælg dialog mellem skole og hjem (højre side og der vil være et rødt flag)
    - Vælg spørgeskemaet
    - Vælg din kandidat
    - Tryk gem

Vi håber, at rigtig mange bakker op om valget.

God weekend smiley
  • Linda Østergaard den 26-05-2016

HUSK at det er i morgen afstemningen til skolebestyrelsesvalget starter:

Kære forældre!

I morgen starter afstemningen til skolebestyrelsesvalget for Holstebro By.

- Stemmesedlen vil fra i morgen d. 27. maj til d. 1. juni klokken 12 være tilgængelig i forældreintra.

Information / vejledning følger i morgen.

Vi håber, at rigtig mange vil støtte op om valget.

Martin Stærmose den 25-05-2016
    Bevægelse i undervisningen

Alle elever og det samlede pædagogiske personale har i de sidste par dage haft et særligt fokus på at få mere bevægelse ind i undervisningen. Til at inspirere os har vi haft besøg af konsulenter fra læringsplatformen ATiB, som netop arbejder med at skabe en kobling mellem bevægelse og læring. ATiB står for "Aktive Timer i Børnehøjde".

Eleverne har været meget aktive, og de tog godt imod de mange forskellige måder at bevæge sig på - samtidig med, at der var et fokus på læring.

Både lærere og pædagoger er også blevet meget inspireret til at tænke bevægelse endnu mere ind i planlægningen af den fag-faglige undervisning og i den understøttende undervisning.

Bevægelse i undervisningen er fortsat et fokuspunkt for Ellebækskolen. Dette fortsætter naturligvis, når vi bliver en del af Nr. Boulevard Skolen, hvor også vores kommende profil netop bliver Idræt, motion og bevægelse. Udgangspunktet er fortsat at skabe en god folkeskole, hvor læring og trivsel er i fokus. I arbejdet med profilen handler det om at blive klog på, hvad bevægelse gør for læring og trivsel. Noget som i øvrigt falder godt i tråd med tankerne i skolereformen.

Se billeder fra de to inspirationsdage ved at klikke på kameraet.

• Linda Østergaard den 24-05-2016

Valgpræsentation af de opstillede kandidater til skolebestyrelsen

- Carsten Sebbelin Bloch
    - Nicolaj Thomasen
    - Natallia S. Jepsen
    - Bjarne Petersen-Engstrøm
    - Steen Brander

Se vedlagte bilag

Martin Stærmose den 23-05-2016
    Tilmeldingsfrist til Musikskolens mange tilbud

Hvis jeres barn skal til gå til Musikkarrusel, Musiklokomotiv, Skoleorkester, instrumental undervisning etc., er Musikskolens tilmeldingsfrist d. 1. juni.

(For Musikskolens nuværende elever er tidsfristen allerede d. 23. maj, hvis man vil være helt sikker på en plads.)

• Linda Østergaard den 23-05-2016

Valg til Holstebro Bys skolebestyrelse

Der bliver afholdt kampvalg på Birkelundskolen med afstemning i perioden d. 27. maj til 1. juni klokken 12.
    Nærmere informationer følger når tiden nærmer sig.
    Opstillede kandidater er (i tilfældig rækkefølge):

1) Bjarne Petersen-Engstrøm
    2) Steen Brander
    3) Natallia S. Jepsen
    4) Carsten Sebbelin Bloch
    5) Nicolaj Thomasen

Kandidaterne kan vælge at komme med en valgpræsentation, og de vil blive lagt op på forældreintra efterhånden som de kommer ind.

Martin Stærmose den 09-05-2016
    Ellebækskolens samarbejde med Musikskolen

På Ellebækskolen har vi gennem en årrække opbygget et godt samarbejde med Musikskolen, og derfor er jeg glad for at kunne meddele, at dette samarbejde udvides i det kommende skoleår.

Fra næste skoleår indeholder samarbejdet nu også Nr. Boulevard Skolen, idet eksempelvis Skoleorkestret på Ellebækskolen åbner op for, at elever fra Nr. Boulevard kan spille i dette orkester. Den langsigtede plan er nemlig, at Ellebækskolens nære samarbejde med Musikskolen helt naturligt skal fortsætte på Nr. Boulevard!

Læs mere om Musikskolens mange tilbud i vedlagte forældrebrev.

• Linda Østergaard den 20-04-2016
    Valg til skolebestyrelsen i Holstebro by

Valgmøder
    Der holdes valgmøder på 3 matrikler
    • Birkelundsskolen (Nr. Boulevard, Ellebæk, Sct. Jørgen + Naur Sir )
    • Sønderland (Sønderland, Sct. Jørgen + Idom/Råsted)
    • Rolf Krake (Rolf Krake, Sct. Jørgen )

Valgmøderne afholdes alle 10. maj 2016 kl. 19.00. Der udsendes nærmere oplysninger om valgmøderne senest 2. maj 2016 via forældreintra.

Valget
      Afstemningen foregår elektronisk via forældreintra på alle 5 skoler fra 27. maj til 1. juni 2016 kl. 12.00

Vi håber på vanlig stor opbakning fra forældrene i vores område, for at skabe bedst mulig skole og SFH for børnene.

Mvh.
    Martin Stærmose

Se vedhæftet information om valget
  • 01-06-2016