Vis HENSYN, ANSVAR og OMSORG

ELLEBÆKSKOLEN

Martin Stærmose den 23-04-2015

Koncert ved Skoleorkestret
    Skoleorkestret spillede koncert for børnene på Wagnerhus torsdag d. 22. april. Ind imellem numrene blev der fortalt om orkestrets instrumenter.
    Se billeder fra koncerten ved at klikke på kameraet.

Anni Møller den 20-04-2015
    I sidste uge deltog børnene på Døeshøj i Danmarks Naturfredningsforenings Landsindsamling af affald. 22 børn valgte i løbet af 4 dage at deltage i affaldsopsamling i nærområdet. Det blev til næsten 14 kg...
    Martin Stærmose den 17-04-2015
    Modeshow ved 4. klasserne
    Det var en utrolig veloplagt 4.årgang, der gik modeshow i D-afdelingen torsdag d. 16. april. Publikum bestod af skolens øvrige elever, og de blev vidne til mange flotte kreationer, som de tre 4. klasser har udarbejdet hen over de seneste måneder.
    Se billeder fra de flotte show ved at klikke på kameraet.
    Martin Stærmose
    Martin Stærmose den 14-04-2015
    Forældrebrev fra SSP-teamet
    Vedlagt er en information fra Holstebro Kommunes SSP-team vedr. den megen omtale af "billedmapper" på sociale medier.

Martin Stærmose den 09-04-2015
    Indvielse af legehus på Døeshøj
    Onsdag d. 8. april var der indvielse af legehuset på Døeshøj, og arrangementet blev gennemført lige efter bogen, idet der var taler, snor der skulle klippes og et lettere traktement.
    Herefter kunne børnene besigtige legehuset, der nu er indrettet med flot køkken, spisebord og hyggekrog. Legehuset tager sig nærmest ud som en lille lejlighed, og børnene ser frem til at lege i det.
    Se billeder fra indvielsen ved at klikke på kameraet.
    Martin Stærmose den 12-03-2015
    Skolestart på Ellebækskolen

Førskolegruppen starter d. 1. maj
    Forældre orienteres i løbet af april og inviteres ligeledes til et fyraftensmøde, hvor der orienteres om dagligdagen i førskolegruppen m.m. Dette møde finder i slutningen af april. På mødet uddeles brugernavne og adgangskoder til forældreintra, hvor alt kommunikation mellem skole/SFH og hjem foregår.

0.klasse

Første skoledag er mandag d. 10. august 2015 kl. 8.00. Nærmere information udsendes via forældreintra.
    Skoledagene starter kl. 8.00 og slutter kl. 14.00. Forældre bestemmer, om barnet skal gå i SFH om eftermiddagen og evt. også før skoletid. Stort set alle elever fra 0. til og med 3. klasse går i SFH. I 4. klasse går fortsat mange elever i SFH. SFH-tilbuddet slutter med udgangen af 4. klasse. Dette orienteres forældre endvidere om, når barnet starter i førskolegruppen.

Vi glæder os til at atge imod mange nye elever - og vi ser frem til samarbejdet med mange nye forældre!
    Solveig Mogensen den 02-02-2015
    Faglig fordybelse fra uge 8 og frem til sommerferien.

På mellemtrinnet begynder en ny model for faglig fordybelse(lektiehjælp) fra uge 8. På vedhæftede bilag kan I læse, hvad det går ud på. Vil I gerne vide endnu mere, kan I fra i morgen orientere jer på Skoleporten under Undervisning/faglig fordybelse.

Mvh.
    Solveig Mogensen